Menu
Your Cart

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Spletni portal DAR d.o.o. deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega uporabniškega profila oz. pridobi pravico do uporabe portala. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnga portala, pravic uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletnega prtala in uporabnikom.

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v EUR in ne vsebujejo pedpisani DDV. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.

Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na portalu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov in dobavni roki spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sošasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah.
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Tehnične lastnosti izdelkov so povzete po podatkih, ki jih je ponudnik pridobil s strani proizvajalca, zato za pravilnost teh podatkov ponudnik ne odgovarja!

Naročanje

Naročanje artiklov je možno na osnovi prejete ponudbe iz strani komerciale DAR PE Maribor. Naročilo se smatra potrjeno, ko naročnik prejme potrditev naročila s strani komerciale DAR PE Maribor.

Pravica do vračila blaga

Vsi izdelki, ki so predmet vračila morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani, v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi za to bil kriv kupec. Izdelki morajo biti vrnjeni v svoji prvotni, originalni, brezhibni embalaži, ki ni popisana, porisana, prelepljena
 barvnim lepilnim trakom ali kako drugače poškodovana ali uničena. 

Podjetje vrne prejeta plačila po potrjeni reklamaciji, ali izstavi dobropis za izkazani znesek.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Pridružujemo si pravico do odstopa od naročila ob primeru tehničnih težav, vdorov ali zlonamernih dejanj, ki lahko privedejo spletni portal DAR PE Maribor d.o.o. do nepravilnega delovanja ali prikazovanja napačnih informacij, cen ali pogojev.

Piškoti
Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.